Участници

Residential forum 2022
8 юни 2022 | София, България

Яна Панайотова

Head of Business Development Consulting & Investors, New Estates

Яна Панайотова е дипломиран магистър MSc „Global Finance“, European Business School London и бакалавър BA „Business Study“, The University of Sheffield, International Faculty City College Thessaloniki.
Тя има богат опит и реализация в корпоративния сектор, в сферата на финансите и различни сегменти от сектора на недвижимата собственост. Заемала е водещи позиции в големи международни компании, а през последните 3 години е управлявала развитието на най-голямата консултантска компания за недвижими имоти в света – CBRE за България. Основният фокус в работата ѝ там е налагането на компанията в страната, изграждането на дългосрочни и ползотворни взаимотношения с клиентите и инвеститорите. Сред успехите й са едни от най-големите наемни сделки в офисния сегмент, както и продажби на ключови активи на пазара. 
През 2022 г. Яна Панайотова се присъединява към екипа на New Estates. Тя оглавява отдел „Бизнес развитие, инвеститори и консултантски услуги“, където се грижи за привличането на нови проекти, партньорства с водещи инвеститори и позиционирането на New Estates като пазарен лидер. Ръководи стратегията на компанията по портфолиото от ключови проекти, както и консултантските й услуги, включително пазарни проучвания, оценки, консултиране и структуриране на проекти.